pátek 22. února 2013

Nestíhám, nestačím...

Asi jste si všimli, že v poslední době nějak nepřibývají články. Už je únor a od začátku roku tu jsou jenom dva. Nebojte se, nezapomněla jsem na svůj blog, jenom se prostě projevuje shon posledních týdnů. Připravuji se na maturák, maturitu a přijímačky a pořád něco sháním a obíhám úřady... Přiznávám se, že se cítím strašně unavená.
A jednoduše není čas. Tedy, samozřejmě že mám čas na občasné prohlédnutí internetu, zase vám nechci nalhávat, že se k pc ani nepřiblížím. Jenže když se člověk v těch šest dotáhne zničený domů a ještě se musí učit na písemku, která se píše druhý den, prostě nějak postrádá energii cokoliv tvořit na blog. A když se mi podaří urvat nějaký ten volný čas, většinou ho strávím na tumblr či jinde, abych si odpočinula a mohla přestat myslet na tu občas únavnou realitu.
Sakra, ten pátek už na mě nějak doléhá... Šla bych si lehnout.

Počítám, že teprve až odmaturuju a budu mít přijímačky za sebou, budu mít energii se zase na blog řádně vrhnout. Do té doby... Nu, možná nějaké články přibudou (prokrastinace před učením dělá divy :D ), ale budou to spíš nárazové záležitosti.
Ale blog pravidelně kontroluju, jestli někdo nemá nějaké palčivé otázky, či podobně.
(ale nedělám si iluze, podle statistik sem lidé chodí kupříkladu kvůli "nahým mořský pannám", které tady nejsou. Just so you know.)

Pokud mě budete chtít kontaktovat, písnětě mi klidně komentář, mám nastavené upozorňovací maily, rozhodně si vás všimnu. :)

Vaše Tenny

8 komentářů:

  1. Úlalá :D. Celým srdcem Tě chápu. You know, vidím to u své sestry. A sama se přiznám, že nic takového dělat nemusím a jen stačí ta škola, abych neměla chuť něco psát.
    Tak hodně štěstí :). Já myslím, že to zatím nějak přežijeme. Ale snaž se to pak dohnat! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O prázdninách budu psát jako divá. :D Pokud tedy přežiju, of course. :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Neptej se. :D Na bloggeru je funkce, že ti to ukáže, co lidi hledali ve vyhledávačích, když se dostali na tvůj blog. A někdo zadal do vyhledávače "nahé mořské panny". :D (a ještě to bylo s gramatickejma chybama, ne takhle :D )

      Vymazat
  3. Existuje způsob, jak s tebou prohodit pár(minimálně) vět? Mám na mysli soukromě. Facebook, email, či třeba záhrobní ICQ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ICQ nevedu, ale přes FB či mail si ráda pokecám. :)
      Ale o čem by sis chtěl/a povídat? :D Na mém blogu tě vidím poprvé. :D

      Vymazat
    2. Tak nějak o všem. :) Teď nastává otázka, jak tě na tom Facebooku najít. ? :)

      Vymazat
    3. Spíš používám ten mail, napiš mi na slecnaztemnot@seznam.cz . :)

      Vymazat