sobota 3. prosince 2011

Pro začátek

Pro začátek by to chtělo něco filozofického a hlubokomyslného. Inu, tak tedy, chtěla bych býti sama sebou. Ačkoliv jsem působila už na několika blozích, většinou vždy zachycovaly jenom jednu mojí část - někdy tu literární, jindy tu depresivní, další tu zlomyslnou či zdrženlivou a tak podobně. Není nic horšího, když nenapíšete článek jenom proto, že máte pocit, že "se to tam nehodí" nebo se bojíte reakce svých čtenářů. To si pak může člověk strčit svou blogařinu za klobouk.
Ale jelikož kloubouk po ruce nemám a naneštěstí ani fez či jinou hučku, řekla jsem si: "Kašlu na to!" (vlastně jsem použila poněkud silnější výraz a ještě ke všemu anglický, ale ten zde nepoužiju, protože jsem veskrze slušná a cudná dívka) A protože člověk je tvor davový, udělala jsem to samé, co moje kamarádky a založila si blog nový, zde na blogspotu.
Jistě, u každého nového blogu padají sliby a předsevzetí, jenže já se znám. Čím více si takových slibů dám, tím méně je pak plním. (je to taková milá přímá úměrnost)

Chtěla jsem toho napsat víc, dokonce přidat i obrázek, protože obrázek má cenu ticíce slov, jenomže... Jsem ten obrázek nemohla najít. :D
Tak snad jindy se dozvíte o mé úžasné osobnosti a ještě úžasnějších zálibách.


Tenny

2 komentáře:

  1. Yay! Ráda tě tu vidím :D Mimochodem, do galerie na jotaku (tímto se jmenuju posudkovou komisí pro závažné adminské přestupky a zprošťuju se obvinění ze zneužívání administrátorských práv v celém rozsahu :D) jsem přidala návod, jak udělat na blogspotu rubriky, pokud bys měla zájem ;) Obrázek rozhodně najdi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oh, díky moc. :) pokud se jedná o pomoc spoluorgovi, nejedná se o žádnž přestupek. Muhehe... :D Ten obrázek už asi neobjevim, hledala jsem ho hodinu a nenašla. :D Možná to ještě zkusim, ale nic neslibuji. ;)

    OdpovědětVymazat